2022-09-05Rulleferdigheter er teknikkene som får den veltede båten til å rulle. Denne teknikken er egnet for en del av skipsoperasjonen. Det er en veldig nyttig selvredningsteknikk." />
Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Kajakkrulling Introduksjon -Selvredningsferdigheter

2022-09-05

Rulleferdigheter er teknikkene som får den veltede båten til å rulle. Denne teknikken er egnet for en del av skipsoperasjonen. Det er en veldig nyttig selvredningsteknikk.


Rullende

I perioden med opprinnelsen til rullende og kajakkens fødsel, er rulleteknologi en veldig gammel og effektiv selvredningsteknologi. De tidligste rekordene var de rullende forestillingene til Newt i Europa i 1605. I 1911 var det statistikk på øya at 867 av de 2228 padlejegerne visste hvordan de skulle rulle. For en 4000 år gammel kajakk kan rulleteknologiens tidsalder dukke opp tidligere.


 

Typer rulleferdigheter

Det finnes fire typer rundstykker i moderne rundstykker, og de avhenger også av forskjellen på utstyr og mennesker.

1. Fremover feiing og rullende

2. Motta padlerull

3. CTOC rull

4. Rullende hender

De grunnleggende prinsippene og essensen for rullende (frontsveiende) rulling)

Her introduserer vi den mest praktiske måten å rulle på, kanskje han er den mest egnede for menneskelig fysiologisk struktur.


 



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept