2022-10-24Nybegynnere i kjøp av fiskeutstyr vil alltid møte på kjøp av produkter og det faktiske fiskemiljøet og fiskeforholdene stemmer ikke overens. Opplevelsen av å bruke dem er ikke god. Så i dag vil vi snakke med deg om flere nøkkelfaktorer ved k......" />
Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Flere nøkkelfaktorer ved valg av fiskesnøre

2022-10-24

Nybegynnere i kjøp av fiskeutstyr vil alltid møte på kjøp av produkter og det faktiske fiskemiljøet og fiskeforholdene stemmer ikke overens. Opplevelsen av å bruke dem er ikke god. Så i dag vil vi snakke med deg om flere nøkkelfaktorer ved kjøp av fiskesneller for nybegynnere.



Fiskemiljø
Fiskemiljø refererer til en rekke fiskemiljøer som fiskedammer, reservoarer, elver, innsjøer, strender, båtfiske, strandfiske og så videre. Dette er veldig viktig, for det første liker du å fiske i hvilket miljø eller tenke på hvor du skal fiske for å finne ut. Er forutsetningen for kjøp av fiskeutstyr, fordi de forskjellige vannmiljøet på de stive kravene til utstyret er annerledes. Så lenge fiskemiljøet er bestemt, for å velge det aktuelle fiskeutstyret.

Bruk fiskemetoden
Fiskemiljø er den primære forutsetningen for valg av fiskeutstyr. Det neste viktige er å bruke hva slags fiskemetode som passer for fiskemiljøet. Det finnes mange typer fiskemetoder, og fiskeutstyret som brukes med dem er også svært forskjellig. For eksempel samme havstang, det er flere fiskemetoder, som fiskebunn, fiskeflyt, fiskevannlag. Bunnfiske vi må bruke klaffkrok eller eksplosiv kroksenke, vanligvis for å fange stor bunnfisk. For eksempel, karpe, gresskarpe, etc.. Den generelle fiskeflyten er fiske etter storhodekarpe, fiske pelagisk er vanligvis å bruke strengkroker som ligner på karpe, brasme, gul krydret ding og annen fisk.

Slik at fiskemetoden er forskjellig, er hjulet som brukes også annerledes, fiske etter eksplosive kroker må vanligvis bruke fire tusen til seks tusen hjul. Bare kapasiteten til det store hjulet og diameteren på linjen for å matche det aktuelle. Hvis det er en rekke kroker trenger bare to tusen tre hundre hjul, med en liten stang fin linje for å ha bedre følsomhet.

Gjør fiskevann fiskeforhold
De ovennevnte to nøkkelfaktorene ved kjøp av fiskesneller, den tredje nøkkelfaktoren er vanskeligere å forstå og avklare. For eksempel, hvis en venn sier at storhodekarpen er bedre i et visst vann, vil han definitivt forberede utstyret for flytende karpefiske. Men været eller andre faktorer fører til at bighead ikke åpner seg, så utstyret føles ikke aktuelt på dette tidspunktet.

Eksempelet ovenfor viser at fiske i marka er en sak som krever nøye forberedelse og planlegging. I spesielle tilfeller om det er forberedt på å erstatte utstyret egnet for andre fiskeforhold. Bare gjennom sitt eget fiske i lang tid, for å samle et vell av erfaring.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept